OVER ONS

Wij zijn een Data-Driven
Executive Search-bedrijf
dat in staat is om wereldwijd
de beste kandidaten te vinden

Ontdek meer

INTERNATIONAAL

Wij zijn een internationaal bedrijf, in staat om u lokaal en wereldwijd te ondersteunen.

Internet verwijdert grenzen en maakt de wereld transparant. Dat stelt ons in staat om onze Data-Driven Search te gebruiken om wereldwijd de beste kandidaten te vinden. Onze lokale kantoren in Zuid-Afrika, Slowakije en het hoofdkantoor in Nederland werken nauw met u samen.

In tegenstelling tot onze traditionele tegenhangers bieden wij geen kandidaten aan die zijn geselecteerd uit de paar mensen die we al kennen. Wij combineren professionele consultants, gespecialiseerde searchers en zelfontwikkelde tools in onze Data-Driven Search-methodologie. We vinden voor u de beste kandidaten, wie of waar ze dan ook zijn.

PARTNERS

Paul Kroeze

Na zijn Master in Marketing begon Paul zijn professionele loopbaan in de jaren tachtig als wervingsadviseur bij Randstad. Hij bekleedde diverse managementfuncties bij de Randstad Groep. Was verantwoordelijk voor de start en ontwikkeling van de Randstad Inhouse-divisie in Nederland, Spanje en de Verenigde Staten. Paul is mede-eigenaar van QSXL en Rent-a-Recruiter.

Sidney Hiele

Studeerde economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij begon zijn carrière in 1996 als Operations Manager bij een softwarebedrijf. In 2001 begon hij zijn eerste recruitment bedrijf (Qual IT Solutions). Als mede-eigenaar van QSXL is Sidney actief in het opzetten van recruitment en het implementeren van projecten. Met name binnen de schaarse arbeidsmarkt van IT, engineering en R&D. Zijn interessegebieden zijn innovatie, onderzoek en grensoverschrijdende werving en selectie.

Bas Hudepohl

Bas rondde zijn Master of Science in Sociologie (van arbeid & arbeidsverhoudingen) af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor studeerde hij af als Ingenieur, International Agriculture Trade aan de Van Hall Larenstein University of Applied Science in Deventer. Hij begon zijn loopbaan als recruitment consultant in de internationale food & agri-branche en later als Senior Consultant / Manager bij een HR-adviesbureau. Als Partner van QSXL richt hij zich op algemeen, commercieel en technisch personeel en managementposities in de industrie en non-profit organisaties.

Brett Thomas

Brett heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ICT- en Telecomsector, opgedaan bij enkele van Zuid-Afrika’s leidende operators en serviceproviders, evenals bij multinationale en Zuid-Afrikaanse telecombedrijven. Tijdens zijn carrière bekleedde hij een aantal functies op het gebied van executive sales en business development bij organisaties zoals Samsung, Gijima, Dimension Data, WDS en Unison. Zijn carrière omvat opdrachten in een aantal Europese en Sub-Sahara-landen, evenals de VAE. Hij heeft ervaring opgedaan in de telecommarkt op consumenten, prosumenten, enterprise, serviceprovider en operator niveau.