Executive Search by QSXL

Waar de klassieke headhunter beperkt blijft tot zijn eigen netwerk, heeft QSXL Executive Search al de volgende stap gezet naar Data-Driven Search.

Niet wie je kent, maar waar ze je kan vinden
Ons bereik is veel groter, omdat wij wereldwijd data verzamelen om de juiste mensen te vinden. Internet verwijdert grenzen en maakt de wereld transparant.

Data weet het beter
Ons Search Center is in staat om, met behulp van de door ons zelf ontwikkelde software, een complete doelgroep wereldwijd in kaart te brengen. Wij geloven dat zoeken technologie vereist, ontwikkeld door wiskundigen en IT-professionals, om het maximale uit de onbeperkte database te halen; het internet.

20 jaar ervaring
Onze partners hebben ieder ruim 20 jaar ervaring in de wereld van executive search, en gebruiken deze ervaring om de zoekresulaten te optimaliseren.

Het beste van het beste
In tegenstelling tot de klassieke headhunters bieden we geen kandidaten aan die geselecteerd zijn uit een bestaand netwerk. We combineren alleen de beste resultaten van onze partners, gespecialiseerde searchers, analisten en onze zelfontwikkelde tools in onze Data-Driven Search methode. Daarom vinden we de meest geschikte kandidaten, ongeacht wie en waar ze zijn. Altijd.

Recente (internationale-) opdrachten
Of het nu gaat om een Country Manager Rusland, een Manager Engineering in de USA, een Director Supply Chain in het Midden Oosten of een Head of Data in Nederland, we vinden ze allemaal. Zien welke vacatures nog we nog meer recent hebben ingevuld? Klik hier

Meer informatie
Meer weten? Bel Paul, Sidney, Bas of Brett op 030 63 40 0 88 of stuur ons een email.

Contacts

Paul Kroeze
Managing Partner

kroeze@qsxl.com
+31 6 30 29 33 41

Sidney Hiele
Founding Partner

hiele@qsxl.com
+31 6 52 50 65 22

Brett Thomas
Managing Partner Africa

thomas@qsxl.com
+27 82 888 88 04

Headquarters

Zonnebaan 15 Utrecht 3542 EA the Netherlands
+31 30 634 00 88
info@qsxl.com

Copyright 2019 © QSXL. All Rights Reserved