Data
driven
search

De slimste manier
om de juiste mensen
te vinden

Ontdek meer

Wat is Data-Driven Search

Ons Search Center, zelfontwikkelde tools en data-analyse stellen ons in staat om wereldwijd de beste kandidaten te vinden en daarbij op feiten gebaseerd advies te bieden.

Waar de klassieke headhunter beperkt blijft tot zijn eigen netwerk, heeft QSXL Executive Search al de volgende stap gezet naar Data-Driven Search.

Aan het begin van elk project analyseren we de pool van potentiële kandidaten die passen bij uw vacature. We presenteren u de resultaten van deze analyse in onze Market Scan. Op basis van dit rapport kunnen we een op feiten gebaseerde beoordeling van de functie-eisen maken.

We noteren en analyseren continu alle gegevens tijdens het search project. Hierdoor kunnen we onze search en communicatie snel aanpassen aan signalen uit de kandidatenpool.

We presenteren nooit slechts drie goede kandidaten. We presenteren de beste, beschikbare keuzes van dit moment en kunnen u laten zien waarom. Transparant en gebaseerd op data-analyse.

Contacteer ons

Technologie

Wij geloven dat search, technologie vereist, ontwikkeld door wiskundigen en IT-professionals, om het maximale uit de onbeperkte database te halen; het internet.

We investeren continu in innovatieve webgebaseerde search technologie. Op basis van onze uitgebreide ervaring hebben we onze eigen tools ontwikkeld om ons search proces te ondersteunen. Het internet is immers een bron van onbeperkte data, maar het vereist wel ervaring en de juiste tools om snel en efficiënt de juiste kandidaten eruit te filteren.

Natuurlijk zal technologie op zichzelf u niet de best mogelijke kandidaten opleveren. In ons Search Center voegen daarom ervaren searchers het menselijk element toe om de zoekresultaten volledig te optimaliseren.

Onze benadering

Onze benadering is Data-Driven. We werken op basis van feiten, analyseren gegevens en presenteren u de resultaten, waardoor we volledig transparant zijn.

We hebben onze Data-Driven Search verbeterd dankzij jarenlange ervaring. We zijn in staat om wereldwijd vele soorten kandidaten op alle niveaus te vinden. We hebben een bewezen staat van dienst in het vinden van zeer gespecialiseerde professionals, experts en leidinggevenden.

Elk project begint met een grondige intake met twee van onze ervaren recruitment consultants. Samen bespreken we de vacature, het team en het bedrijf. We stellen een duidelijk zoekprofiel op met alle minimum- en voorkeurscriteria.

We beginnen met het analyseren van de kandidaten-pool die overeenkomt met dit zoekprofiel. Dit resulteert in onze op data gebaseerde Market Scan. Met dit rapport kunnen we een op feiten gebaseerde beslissing nemen over het opstellen van de definitieve functie-eisen voor het zoekprofiel.

Ons Search Center ondersteunt ervaren searchers met onze zelfontwikkelde tools. Dit stelt hen in staat om snel en effectief het web te doorzoeken om een ​​complete doelgroep wereldwijd in kaart te brengen. Zij zullen de beste kandidaten vinden die passen bij het zoekprofiel.

Gedurende het gehele project noteren en analyseren we continu alle gegevens. Dit stelt ons in staat om onze search en communicatie tijdig aan te passen op basis van signalen uit de kandidaten-pool.

Uw recruitment consultant zal u gedurende het gehele project ondersteunen en adviseren. We presenteren u de beste, beschikbare kandidaten en kunnen laten zien waarom. Transparant en gebaseerd op data-analyse.

Read more