Samen werken, samen werven

Economie groeit door in 2019
De economie ontwikkelt zich gunstig, zo blijkt uit de nieuwste raming van het Centraal Plan Bureau (CPB). De economie groeit in 2019 met 2,5%. Dat betekent dat werkgevers van plan zijn om meer personeel aan te nemen. Maar waar halen ze die vandaan?

Betrouwbare wervingsbronnen
Uit recent onderzoek is gebleken dat werknemers steeds vaker vrienden, familie en vakgenoten informeren over vacatures bij hun werkgever. Bijna 73 procent van de respondenten zien persoonlijke relaties als de betrouwbaarste bron van informatie.

Vacatures delen, hoe dan?
Een op maat gemaakte HippoPage geeft informatie over de vacature en het bedrijf (ondersteunt met foto’s en videos) en kan gemakkelijk (via een linkje) worden gedeeld binnen het sociale netwerk van eigen medewerkers. En die HippoPage kun je nu heel gemakkelijk zelf samenstellen.

Samen werken, samen werven
De HippoPage is eenvoudig te koppelen aan je wervingssysteem. Medewerkers verspreiden je vacatures eenvoudig en snel binnen hun netwerk. De resultaten zie je direct terug in het dashboard. Werk samen en werf talent op een slimme en krachtige manier. Maak de hele organisatie onderdeel van het recruitment proces.

Meer informatie
Meer weten of dit ook voor u kan werken?
Bel Paul Kroeze op 06-30 29 33 41 of stuur hem een email.

OFFICE UTRECHT

Postbus 120,
3450 AC, Vleuten,
The Netherlands

+31 30 634 00 88

OFFICE OLDENZAAL

QSXL
De Parel, Oldenzaal
Ganzenmarkt 2,
7571 CD OLDENZAAL

+31 6 20727046

Copyright 2021 © QSXL. All Rights Reserved