Quality Search XL
QSXL werft IT specialisten voor beslist .nl

f72a23b0-fdb8-422f-b96a-576f851c3e02

Onze recruitment specialist Harmen ondersteunt In-house de afdeling HR van beslist .nl bij het werven van IT specialisten. Om alle medewerkers van beslist .nl te informeren, plaatsten zij in hun laatste nieuwsbrief een artikel over de werkzaamheden van Harmen bij beslist .nl

In-house bij beslist.nl
Vanuit mijn werkgever Quality Search XL ben ik één dag in de week bij beslist .nl aanwezig om te ondersteunen in de werving en selectie van PHP Developers en Agile Test Engineers.
Hierin word ik vanuit QSXL ondersteund door een team van search-specialisten, die 32 uur per week aan de zoektocht naar geschikte kandidaten werken, wat maakt dat wij in totaal 1 FTE ondersteuning bieden.

Wat is jullie target?
De doelstelling is om in een periode van vier maanden de verschillende scrum teams van beslist .nl met in totaal minimaal 4 Test Engineers en 8 PHP developers.
Inmiddels zijn er na een opstartperiode van 4 weken in de tweede maand enkele kandidaten op gesprek geweest, wat tot nu toe heeft geleid tot het aannemen van de eerste Developers en Testers, met nog enkele ijzers in het vuur.

1 Dag per week bij de klant
Standaard levert QSXL al geïnteresseerde en gekwalificeerde kandidaten aan bij haar opdrachtgevers. Door 1 dag per week echt bij de klant aanwezig te zijn, worden deze geselecteerde kandidaten snel en efficiënt in het selectietraject opgenomen. Directe communicatie en persoonlijke betrokkenheid zorgt voor een betere afstemming en uiteindelijk voor de aanname van de nieuwe medewerkers.