Loading...

Vulpes Advocaten

Advocaat-stagiair

Amsterdam

Lees meer

Functie

Je maakt onderdeel uit van een niche-kantoor gericht op vastgoed- en huurrecht. Onder leiding van ervaren advocaten werk je mee -of zelfstandig- aan dossiers.

Vulpes adviseert en procedeert voor woningcorporaties, private verhuurders en beleggers in woon- en bedrijfsruimten. Denk hierbij aan de volgende aspecten van het vastgoedrecht:

  • Ontruimingsprocedures wegens overlast, wanbetaling, onderverhuur of hennep;
  • Juridische begeleiding van grote renovaties;
  • Due diligence bij aan- en verkoop;
  • Geschillen bij aan- en verkoop, zoals gebreken en non-conformiteit;

Ook krijg je te maken met het verbintenissenrecht in brede zin, procesrecht en incasso’s.

www.vulpes.nl

Image

Wij zoeken

Jij zit in de laatste studie-fase van jouw rechtenstudie of hebt deze al afgerond. Je hebt affiniteit met vastgoedrecht en/of procesrecht.
Eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid bij de behandeling van eigen dossiers is voor ons een vereiste. Vanzelfsprekend begeleiden we je bij de behandeling van dossiers.
Als persoon ben je pragmatisch, helder en duidelijk zonder kort door de bocht te zijn. Je bent niet bang om de strijd aan te gaan.
Iemand die niet bang is om zich vast te bijten in een dossier, de processtukken te schrijven en uiteindelijk mondeling te (be)pleiten.

Onze mensen

mr. drs. Willem Vos image

mr. drs. Willem Vos

Willem Vos (1979) heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is daarnaast afgestudeerd fiscaal econoom. Na voltooiing van beide studies heeft hij twee jaar gewerkt in de vastgoedpraktijk op de Zuid-As en aansluitend een jaar bij een proceskantoor te Utrecht. Daarna heeft hij zijn eigen kantoor Vulpes in juli 2009 opgericht.

Willem houdt zich bezig met vastgoedrecht, verbintenissenrecht, procesrecht en incasso’s. Hij is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en van de Vereniging Jong Onroerend goed Juristen.

Willem Vos heeft een juridische column op BNR Nieuwsradio.
mr. Remco Burger image

mr. Remco Burger

Remco Burger (1980) heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam alsmede aan de University of Stellenbosch (Zuid-Afrika). In augustus 2004 is hij in Amsterdam afgestudeerd zowel in de richting Privaatrecht als in de richting Criminologie. Na voltooiing van zijn studie heeft hij anderhalf jaar gewerkt als jurist en advocaat op de Nederlandse Antillen (Sint Maarten), waarna hij zesenhalf jaar heeft gewerkt bij een proceskantoor in Amsterdam. Sinds maart 2013 is Remco werkzaam bij Vulpes.

Remco houdt zich bezig met verbintenissenrecht, arbeidsrecht, procesrecht en incasso’s.
mr. Maarten Kox image

mr. Maarten Kox

Maarten Kox (1968) is sinds 1993 advocaat en heeft rechten aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Hij heeft een ruime werk-, proceservaring op het gebied van het huur- en vastgoedrecht. Maarten procedeert veel voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren. Ook het verbintenissen- en procesrecht kent voor hem geen geheimen.

Maarten legt zich ook toe op het behandelen van schadezaken op het gebied van het vastgoed. Hij staat als één van de weinige advocaten in Nederland gedupeerden (vastgoedeigenaren, VvE's en huurders) bij in het afwikkelen van schades en het verhalen daarvan op de veroorzakers. Kennis van het verzekeringsrecht is daarbij ook van groot belang. Maarten werkt daartoe intensief samen met een schadecoach en diverse contra-experts.
mr. Adri Smidt image

mr. Adri Smidt

Adri Smidt (1994) heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens zijn studie is hij onder meer in dienst van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid docent en mentor geweest. In 2019 is hij afgestudeerd in de richting Privaatrecht en sindsdien is Adri werkzaam bij Vulpes.

Wij bieden

Een uitdagende praktijk met mooie cliënten.
Drie gespecialiseerde collega-advocaten voor overleg en van wie je veel kan leren.
Ruimte om je eigen stijl te ontwikkelen.
Humor, lol en Amsterdamse directheid.
Image

Interesse?
Solliciteer direct!

Image

Willem Vos

020 - 240 1355
vos@vulpes.nl