Loading...

Company Logo Triolite

TECHNISCH DOCUMENTALIST

Lees meer

JOUW UITDAGING ALS TECHNISCH DOCUMENTALIST

Als Technisch Documentalist ben je het verlengstuk van onze ontwikkelingsafdeling. Je legt onze nieuwe producten vast in een onderdelenboek of assemblage instructie. Hierbij werk je nauw samen met onze constructeurs en ons bedrijfsbureau.

Door continu op zoek te gaan naar verbeteringen in werkwijze, beschikbare tools en gebruikte software zorg jij daarnaast voor een zo efficiënt mogelijke workflow.

250
Werknemers
85%
Exportpercentage
50
Landen

Wat ga je doen?

In deze belangrijke functie sta je aan de basis van het totale R&D proces. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de documentatie voor de diverse machines van Trioliet. Daarbij maak je voor zowel de dealers als de eindgebruiker een duidelijke en heldere beschrijving van het onderhoud en het gebruik van de machines.

Jouw taak is om professionele onderdelenlijsten samen te stellen, waarin de verschillende machines correct beschreven worden. Je zorgt ervoor dat alle noodzakelijke informatie op tijd beschikbaar is. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het totale ontwikkelproces van onze machines en diensten.

Image
Image

Collega’s aan het woord

Hans Pleijte

Manager R&D

Het mooie aan Trioliet is dat we het hele proces uitvoeren; van het bedenken van de machine, produceren, verkopen tot en met soms letterlijk zelf de stekker erin stoppen om de machine aan het draaien te krijgen. Om dat met een team te doen geeft veel voldoening en een trots gevoel.

Een documentalist die de machines correct beschrijft in o.a. een professionele onderdelenlijst is zelf een wezenlijk onderdeel in dit gebeuren; zonder deze informatie is goede service en klanttevredenheid onhaalbaar. Deze belangrijke functie is daarom essentieel in het totale ontwikkelproces van onze machines en diensten.

Arno van der Geest

Technisch Documentalist

Ik ben bij Trioliet al vele jaren met veel plezier werkzaam als Technisch Documentalist op de afdeling R&D. In de beginjaren controleerde en verwerkte ik daarnaast alle productstuklijsten. Door de jaren heen is het team echter uitgebreid tot vier medewerkers om alles voor elkaar te krijgen op het gebied van onder andere de gebruikersinstructies, spare part lists en veiligheidsbestickering.

Ik ben voornamelijk bezig met het verzorgen van alle technische informatie voor het typekeuren van onze machines voor wegverkeer. Waar nodig ondersteun ik bij het ontwikkelen van tools om onze werkwijzen verder te verbeteren.

Marco Zieverink

Technisch Documentalist

Inmiddels ben ik al een aantal jaren werkzaam als Technisch Documentalist op de R&D afdeling bij Trioliet. Hier ben ik verantwoordelijk voor het maken van de documentatie voor de diverse machines van Trioliet.

Het is een mooie uitdaging om voor zowel de dealers als de eindgebruiker een duidelijke en heldere beschrijving te maken van het onderhoud en het gebruik van de machines.

Danique Theussing

Technisch Documentalist

Na mijn afstudeerstage afgerond te hebben bij de afdeling PR werd ik gevraagd voor de functie Technisch Documentalist op de R&D afdeling. Dit was niet het vak waar ik voor gestudeerd had, maar het zou een hele mooie uitdaging zijn om dit werk te gaan doen. Ondertussen zijn we aardig wat jaren verder en doe ik het werk nog steeds met veel plezier.

Ik ben vooral verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp van onder andere stickers en iconen, de boeken in Framemaker verwerken en het bestellen van de boeken.

Wat heb je in huis?

Technische MBO(+) of HBO-opleiding en bekend met productconfiguratieprincipes
Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en ruime ervaring met de Office pakketten, met name Excel
Ervaring met 3D CAD (Creo Direct) en PDM systeem. Kennis van XSLT, structured Framemaker en de grafische pakketten Photoshop, Illustrator en InDesign is een pre
Goede kennis van de Engelse taal

Wij bieden

Goede werkomstandigheden

We bieden een uitdagende baan met veel vrijheid in een dynamisch en vooraanstaand internationaal familiebedrijf. Naast een goed salaris, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen (optioneel) en een jaarlijkse winstuitkering bieden wij jou de kans om de vakkennis en ervaring op te doen die nodig is om je ambities te realiseren.

Gezellig team

Je komt te werken in een team met drie andere Technisch Documentalisten. Samen vormen jullie de afdeling Technische Documentatie. De afdeling valt onder de afdeling R&D. Op vrijdagmiddag is er de mogelijkheid om de werkweek af te sluiten in onze Triopub.

Goede gezondheid

Vitale werknemers zijn belangrijk voor Trioliet. Wij bieden vanuit ons Triovit programma gezondheidschecks aan, maar ook workshops op het gebied van lifestyle en voeding.

Image
Image
Image
Image

Over Trioliet

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt dankzij 70 jaar ervaring.

De broers Max, Fred en Cees (trio) Liet startten in 1950 hun bedrijf in Purmerend en noemden het Trioliet. Na de overname van Mullos werd de handelsnaam omgedoopt in Trioliet Mullos. In 2007 nam Robert Liet, zoon van een van de oprichters, de dagelijkse leiding over. Bij Trioliet werken ruim 250 mensen, verdeeld over de hele wereld. Het grootste deel is echter werkzaam in Oldenzaal.

Neem contact op
We horen graag van je

Image

Lizzy Diepenbroek

HR medewerker 0541 57 21 72
solliciteren@trioliet.com