Loading...

Company Logo Triolite

SERVICE COÖRDINATOR

Lees meer

Jouw uitdaging als Service COÖRDINATOR

Met jouw ervaring en vakkennis los je samen met onze dealers technische problemen op en houd je de serviceprocessen draaiende. Geen dag is hetzelfde. Je komt te werken in een team dat zich profileert als harde werkers met een gezonde dosis humor.

Het team bestaat uit zeventien personen. Een service manager, acht service coördinatoren, zeven servicemonteurs (veelal in de buitendienst) en een technical trainer.

250
Werknemers
85%
Exportpercentage
50
Landen

Wat ga je doen?

Je ondersteunt dealers/klanten bij technische vragen (wereldwijd).
Je behandelt klachten en archiveert deze in ons ERP systeem.
Je stuurt de servicemedewerkers buitendienst en servicepartners op een zo efficiënt en kostenbewust mogelijke wijze aan.
Je maakt korte instructies om storing zoeken te verbeteren en je assisteert bij de beoordeling van garantie aanvragen.
Je levert input voor technische trainingen.

Collega’s aan het woord

Service Team

Trioliet is een innovatief en snelgroeiend familiebedrijf welke wereldwijd levert aan ons dealernetwerk. We bieden optimale en duurzame oplossingen voor het gemechaniseerd en geautomatiseerd voeren van rundvee. Van een kuilvoersnijder tot volledig zelfrijdende voermengwagens en voerrobots voor automatisch voeren.
Onze service afdeling geeft hierbij de technische ondersteuning. Doel van onze serviceverlening is een tevreden klant. Met ons team doen we er ons uiterste best voor om dit te realiseren.

Edwin Lentfert

Service Manager

Ik werk al meer dan 20 jaar bij Trioliet. Op dit moment bestaat ons team uit 15 personen met allen hun eigen specialisatie. We respecteren elkaar en ondersteunen elkaar waar nodig. Het is zeer afwisselend werk en elke dag is weer anders, we leren van elkaar en hebben de vrijheid om zelf verder onderzoek te doen voor kennisverbreding.

De ontwikkeling van nieuwe producten is een sterk punt van Trioliet en daar hebben wij als service afdeling ook mee te maken. We worden betrokken in nieuwe ontwikkelingen. De kennis wordt daardoor al in een vroeg stadium gedeeld. Persoonlijk ben ik trots op het merk Trioliet!

Christiaan Brama

Service Coördinator

Inmiddels werk ik al een ruime tijd bij Trioliet en heb ik meerdere functies bekleed. Ik ben begonnen in de productie, vervolgens doorgestroomd naar servicemonteur in de buitendienst en nu werkzaam als service coördinator.

De functie van service coördinator zorgt voor veel afwisseling. Van elektrisch tot hydraulisch, van mechanisch tot softwarematig. Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk, dus mijn doel is om de dealer van de juiste informatie te voorzien, zodat de storing snel verholpen wordt.

Martijn Velthuis

Service Coördinator

In mijn functie als service coördinator ben ik verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van alle servicegerichte vraagstukken die telefonisch of per mail binnenkomen. Steeds is het weer een uitdaging om de verschillende voersystemen zo snel mogelijk weer werkend te krijgen.

De storingen die optreden kunnen zeer divers zijn: van elektro, software of hydraulische storingen tot aan problemen met mechanische aandrijftechniek.
Terugkoppeling van veel voorkomende storingen naar onze ontwikkelingsafdeling behoort ook tot mijn taak. Het contact met de klant en dealer maakt dit werk extra leuk.

HR & Directie

Lizzy Diepenbroek

HR medewerker

Binnen Trioliet zorg ik voor het werven van nieuwe collega’s. We werken op informele wijze met boeren nuchterheid. Dat zie je ook terug in de laagdrempelige werving. We zijn benieuwd wie jij bent, niet hoe goed je standaard sollicitatievragen kunt beantwoorden.

Bij Trioliet heb je ruimte om je te ontwikkelen en intern door te groeien. Het belangrijkste kapitaal binnen Trioliet is onze medewerkers. We hebben persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en hun welzijn. Daarom hebben we het vitaliteitsprogramma Triovit ontwikkeld met gezondheidschecks en workshops op het gebied van lifestyle en voeding.

Robert Liet

Directeur

Trioliet is wereldwijd marktleider in voertechniek voor de melkveehouderij. Daar zijn we trots op. Het is prachtig leiding te mogen geven aan de medewerkers van een familiebedrijf waarin alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Van sales tot R&D, van service tot productie en logistiek.

Mensen met een hart voor de agrarische sector kunnen op deze wijze invulling geven aan de toekomst van de melkveehouderij, waar ook ter wereld. Dat is een mooie uitdaging die ondanks en dankzij de klimaatproblematiek veel kansen biedt om onze positie verder uit te bouwen.

Wat heb je in huis?

MBO+ of HBO opleiding richting Mechatronica. Je bent bij voorkeur specialist in hydrauliek.
Kennis van elektrotechniek (Canbus-besturingstechniek) en dieselmotor techniek + Adblue systemen.
Goede spreekvaardigheid in de Duitse en Engelse taal. Frans is een pre.

Wij bieden

Goede werkomstandigheden

We bieden een uitdagende baan in een dynamisch en vooraanstaand internationaal familiebedrijf. Naast een goed salaris, 25 vakantiedagen en een jaarlijks winstuitkering bieden wij jou de kans om de vakkennis en ervaring op te doen die nodig is om je ambities te realiseren.

Gezellig team

Je komt te werken in een gezellig team. Harde werkers met gevoel voor humor en een voorliefde voor piratenmuziek. Op de vrijdagmiddag sluit je gezellig met je collega’s de werkweek af in onze Triopub.

Goede gezondheid

Vitale werknemers zijn belangrijk voor Trioliet. Wij bieden vanuit ons Triovit programma gezondheidschecks aan, maar ook workshops op het gebied van lifestyle en voeding.

Image
Image
Image
Image

Over Trioliet

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt dankzij 70 jaar ervaring.

De broers Max, Fred en Cees (trio) Liet startten in 1950 hun bedrijf in Purmerend en noemden het Trioliet. Na de overname van Mullos werd de handelsnaam omgedoopt in Trioliet Mullos. In 2007 nam Robert Liet, zoon van een van de oprichters, de dagelijkse leiding over. Bij Trioliet werken ruim 250 mensen, verdeeld over de hele wereld. Het grootste deel is echter werkzaam in Oldenzaal.

Interesse?
Solliciteer direct!

Image

Lizzy Diepenbroek

HR medewerker 0541 57 21 72
solliciteren@trioliet.com