Loading...

Company Logo Triolite

Meewerkend Voorman Buitendienst

Lees meer

Jouw uitdaging als Meewerkend Voorman (Buitendienst)

Ben jij technisch onderlegd, servicegericht en vind je het leuk om de hele wereld over te reizen? Als Meewerkend Voorman Buitendienst stuur je diverse projecten over de hele wereld aan.

250
Werknemers
85%
Exportpercentage
50
Landen

Wat ga je doen?

Je bent dagelijks bij klanten om onze automatische voersystemen te monteren en op te starten c.q. in te regelen.
Je zorgt voor een goede communicatie tussen de klant en uitvoering.
Je geeft instructies over het onderhoud en gebruik van de machine aan de klant.
Je stuurt de monteurs aan op locatie. Je geeft instructies en aanwijzingen aan medewerkers en controleert de kwaliteit van het werk.

Collega’s aan het woord

Edwin Lentfert

Service Manager

Ik werk al meer dan 20 jaar bij Trioliet. Op dit moment bestaat ons team uit 15 personen met allen hun eigen specialisatie. We respecteren elkaar en ondersteunen elkaar waar nodig. Het is zeer afwisselend werk en elke dag is weer anders, we leren van elkaar en hebben de vrijheid om zelf verder onderzoek te doen voor kennisverbreding.

De ontwikkeling van nieuwe producten is een sterk punt van Trioliet en daar hebben wij als service afdeling ook mee te maken. We worden betrokken in nieuwe ontwikkelingen. De kennis wordt daardoor al in een vroeg stadium gedeeld. Persoonlijk ben ik trots op het merk Trioliet!

Huib Sonneveld

Meewerkend Voorman Buitendienst

Trioliet is een sterk en groot familiebedrijf dat voorop loopt in de voertechniek. Met mijn gezellige collega’s ben ik veelal actief in de automatische voersystemen (Triomatic). Onze projecten zijn divers en gaan de hele wereld over.

In mijn huidige functie als Meewerkend Voorman / elektromonteur ben ik veelal werkzaam in het buitenland. Met het Triomatic team installeren we ons automatische voersysteem bij de klant. Door middel van alle mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden bouwen we de Triomatic in elkaar tot een prachtig eindproduct. Tot slot verzorg ik ook de inbedrijfstelling en de uitleg aan de eindklant. Dan zie je het volledige eindproduct als een goed geoliede machine werken. De klanttevredenheid staat bij mij en Trioliet hoog in het vaandel.

Martijn Velthuis

Service Coördinator

In mijn functie als Service Coördinator ben ik verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van alle servicegerichte vraagstukken die telefonisch of per mail binnenkomen. Steeds is het weer een uitdaging om de verschillende voersystemen zo snel mogelijk weer werkend te krijgen.

De storingen die optreden kunnen zeer divers zijn: van elektro, software of hydraulische storingen tot aan problemen met mechanische aandrijftechniek.
Terugkoppeling van veel voorkomende storingen naar onze ontwikkelingsafdeling behoort ook tot mijn taak. Het contact met de klant en dealer maakt dit werk extra leuk.

Stephan Hampsink

Service Engineer

Als Service Engineer bij Trioliet kom je in tal van landen om daar de plaatselijke dealer te instrueren, adviseren en ondersteunen bij het oplossen van vragen en storingen. Natuurlijk met een goede back-up van het serviceteam op de home base.

In de afgelopen 13,5 jaar die ik in de buitendienst werkzaam ben, heb ik wereldwijd diverse culturen leren kennen. Het geeft toch iedere keer weer een goed gevoel een tevreden klant achter te laten.

Wat heb je in huis?

MBO opleiding richting mechatronica of elektrotechniek
Mechanische en hydraulische kennis en ervaring met besturingstechniek NEN 3140.
Affiniteit met de melkveehouderij
Goede spreekvaardigheid in de Duitse en Engelse taal
Bereidheid tot veelvuldig verblijf buitenshuis

WIJ BIEDEN

Goede werkomstandigheden

We bieden een uitdagende baan met veel vrijheid in een dynamisch en vooraanstaand internationaal familiebedrijf. Elke dag is anders. Je bent veelvuldig in het buitenland te vinden en reist veel, van Abu Dhabi tot Canada. Naast een goed salaris, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen (optioneel) en een jaarlijkse winstuitkering bieden wij jou de kans om de vakkennis en ervaring op te doen die nodig is om je ambities te realiseren.

Gezellig team

Je komt te werken in een gezellig team. Gedreven werkers met gevoel voor humor en een voorliefde voor piratenmuziek. Als je op de vrijdag in Oldenzaal bent, sluit je gezellig met je collega's de werkweek af in onze Triopub.

Goede gezondheid

Vitale werknemers zijn belangrijk voor Trioliet. Wij bieden vanuit ons Triovit programma gezondheidschecks aan, maar ook workshops op het gebied van lifestyle en voeding.

Image
Image
Image
Image

Over Trioliet

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt dankzij 70 jaar ervaring.

De broers Max, Fred en Cees (trio) Liet startten in 1950 hun bedrijf in Purmerend en noemden het Trioliet. Na de overname van Mullos werd de handelsnaam omgedoopt in Trioliet Mullos. In 2007 nam Robert Liet, zoon van een van de oprichters, de dagelijkse leiding over. Bij Trioliet werken ruim 250 mensen, verdeeld over de hele wereld. Het grootste deel is echter werkzaam in Oldenzaal.

Neem contact op
We horen graag van je

Image

Lizzy Diepenbroek

HR medewerker 0541 57 21 72
solliciteren@trioliet.com