Quality Search XL
Strateeg dr. Hans Junggeburt naar QSXL

prof.dr. Hans Junggeburt

De Nederlandse search company QSXL, het recruitment bureau dat op basis van database analyses, personeel werft over de hele wereld, heeft zich versterkt met dr. Hans Junggeburt (57). Junggeburt, o.a. ex-strateeg Randstad Holding, hoogleraar arbeidsmarkt UvA en bekend arbeidsmarktconsultant moet de ambitieuze groeidoelstellingen van QSXL kracht bij zetten.

‘Ik ben ervan overtuigd dat de dienstverlening op de arbeidsmarkt als gevolg van technologie aan de vooravond staat van een fundamentele gedaanteverandering waarbij openheid, transparantie en efficiency de boventoon zullen voeren. Het is met name QSXL wat daarin al grote stappen heeft gezet’, aldus Hans Junggeburt over zijn motivatie.

Paul Kroeze, algemeen directeur van QSXL: ‘Ik ben erg blij met de komst van Junggeburt. Zijn kennis, kunde en ervaring kunnen wij zeer goed gebruiken. De afgelopen jaren zien wij dat technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van de juiste mensen. De kennis die Junggeburt heeft van de arbeidsmarkt stelt ons in staat technologie en het “edele” HR/recruit vak beter te combineren.’