QSXL PRESENTEERT
Recruitment Innovatiesessie

Donderdag 6 oktober a.s.
Start: 17.00 uur
Afloop: 19.30 uur
Locatie: U-Building, Zonnebaan 15, 3542 EA in Utrecht
(parkeerplaatsen aanwezig)

Uitnodiging


Samen met onze partners Steinhoff International en Yourzine organiseren we donderdag 6 oktober a.s. een Recruitment Innovatiesessie over de toekomst van recruitment. Spreekt het onderwerp je aan en vind je ook dat kennis en ideeën delen met vakgenoten juist voor meer inzichten en creativiteit zorgt? Ontmoet je graag andere Corporate Recruiters? Meld je aan en kom ook! Deelname is geheel kosteloos. We starten om 17.00 uur. We garanderen dat je met nieuwe kennis, inspiratie en een lach om 19.30 uur weer naar huis gaat.

Cathryn Reece

Het programma

Cathryn Reece

"Data Driven Recruitment" en "recruitment is marketing". Veel gebezigde termen in menig recruitment blog, maar wat betekent het nou echt en waarom zijn deze termen niet zomaar loze kreten? Wij geven inhoud en context. Bas Karsemeijer, datascientist van het dialoog marketing bedrijf Yourzine, en Sidney Hiele van QSXL, leggen een parallel tussen marketing en recruitment aan de hand van aansprekende voorbeelden. Erwin Rengers, HR Directeur bij Steinhoff International, dat 150.000 medewerkers wereldwijd heeft, licht daarna het belang van data toe aan de hand van zijn eigen business case.

Na de sessie is er tijdens de borrel tijd om verder met elkaar in gesprek te gaan en om elkaar beter te leren kennen. Er zullen diverse drankjes en hapjes klaarstaan.

Deelnemen? Vul de formulier onderaan de pagina in. Je ontvangt z.s.m. een bevestiging. Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

De sprekers

Deskundig én inspirerend

Erwin Rengers
HR Directeur @ Steinhoff Europe & Australasia

Erwin is een HR executive met een sterke track record in strategische en internationale HR. Na 20 jaar HR Directeur te zijn geweest van KraftHeinz, werd hij in 2013 Head of Human Resources bij meubelmagnaat Steinhoff International. Erwins verantwoordelijkheid reikt tot West- en Oost-Europa, Azië en Australië.

Bas Karsemeijer
Data & Analytics Consultant @ Yourzine

Datadeskundige Bas is lid van het lid van het Data Sherpa team van Yourzine. Hij adviseert de ene dag het management over de toepassingen van data en klantinzichten en de volgende dag duikt hij achter zijn laptop om de data aan elkaar te knopen en daarmee klanten, gedrag en voorkeuren in kaart te brengen.

Sidney Hiele
Founder & Managing Director QSXL. The Search Company.

Sidney heeft een lange recruitment historie als interim recruiter. In 2009 begon hij al zijn ideeën samen te vatten in QSXL. Zijn carrière startte eind vorige eeuw als IT professional, een ervaring die hij altijd is blijven combineren met recruitment. Hij maakte het recruitment proces transparant, efficiënt en voorspelbaar, waarbij search en data de belangrijkste speerpunten zijn.

Over Steinhoff International

Steinhoff International is een geïntegreerde retailer van meubels, huishoudelijke artikelen en kleding. Deze worden gefabriceerd, ingekocht en verkocht in Europa, Afrika, Australië en Azië. De Steinhoff Groep is eigenaar van producerende en dienstverlenende bedrijven uit diverse industrieën, zoals bijvoorbeeld de supply chain, passagiersdiensten en houtproductie.

Met retail aanwezigheid in bijna heel West- en Centraal-Europa, en met activiteiten in de rest van de wereld realiseert Steinhoff International een jaarlijkse omzet van meer dan 9,8 miljard euro.

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend online marketingbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantcontactstrategieën voor haar opdrachtgevers, waarbij het creëren van klantwaarde altijd het uitgangspunt is. Yourzine adviseert, optimaliseert en realiseert.

Het bureau analyseert alle beschikbare data rondom bestaande klantcontacten en -gedrag en zorgt voor integratie van primaire klantprocessen. Op basis van die inzichten ontwikkelt Yourzine effectieve klantcontactstrategieën. Via een uitgekiende email marketing aanpak, activatiecampagnes of middels een volledige crosschannel strategie.

Yourzine werkt voor toonaangevende opdrachtgevers als HEMA, Albert Heijn, IKEA Nederland, CZ Verzekeringen, de Efteling, Luxaflex, Unicef en Eneco.

Over QSXL

Quality Search XL is een door technologie gedreven internationaal search bureau. Al sinds 2009 loopt zij voorop in de recruitment branche. De internationale vraag naar bèta personeel neemt toe en de markt wordt steeds krapper. Klassieke wervingsmethoden zijn niet meer toereikend en de markt vraagt naar succesvolle innovatie.

QSXL is een strategische partner voor bedrijven die deze ‘War of Talent’ willen winnen. Door data gedreven oplossingen en analyses, zorgt QSXL ervoor dat haar klanten een goed beeld hebben van de markt, om vervolgens met slimme algoritmes de geschikte passieve kandidaten te vinden en ze door een persoonlijke en visueel aantrekkelijke manier te interesseren voor vacatures.

QSXL heeft klanten over de hele wereld. In Nederland heeft QSXL onder meer gewerkt voor ABN AMRO, KPN, Beslist.nl, Coca Cola Enterprises en Sanoma.

Ja, Ik ben erbij!