Quality Search XL
6 Oktober: Recruitment Innovatiesessie

schermafbeelding-2016-09-16-om-23-27-34

Uitnodiging

Samen met onze partners Steinhoff International en Yourzine organiseren we donderdag 6 oktober a.s. een Recruitment Innovatiesessie over de toekomst van recruitment.

Spreekt het onderwerp je aan en vind je ook dat kennis en ideeën delen met vakgenoten juist voor meer inzichten en creativiteit zorgt? Ontmoet je graag andere Corporate Recruiters?

Meld je aan en kom ook! Deelname is geheel kosteloos. We starten om 17.00 uur. We garanderen dat je met nieuwe kennis, inspiratie en een lach om 19.30 uur weer naar huis gaat

Programma

“Data Driven Recruitment” en “recruitment is marketing”. Veel gebezigde termen in menig recruitment blog, maar wat betekent het nou echt en waarom zijn deze termen niet zomaar loze kreten? Wij geven inhoud en context.

Bas Karsemeijer, datascientist van het dialoog marketing bedrijf Yourzine, en Sidney Hiele van QSXL, leggen een parallel tussen marketing en recruitment aan de hand van aansprekende voorbeelden.

Erwin Rengers, HR Directeur bij Steinhoff International, dat 150.000 medewerkers wereldwijd heeft, licht daarna het belang van data toe aan de hand van zijn eigen business case.

Na de sessie is er tijdens de borrel tijd om verder met elkaar in gesprek te gaan en om elkaar beter te leren kennen. Er zullen diverse drankjes en hapjes klaarstaan.

Deelnemen?

Vul het formulier onderaan de pagina in. Je ontvangt z.s.m. een bevestiging. Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!