QSXL. The Search Company
Recruitment Consultant

Utrecht en Enschede

De functie


Bij QSXL werk je zowel aan individuele vacatures als op RPO-basis in-house bij de opdrachtgever. Dit doe je voor nationale en internationale klanten. Regelmatig ga je met de salesverantwoordelijke mee naar potentiële klanten. Zodra deze opdrachtgever worden ben jij in de lead. Je gespecialiseerde collega’s in Slowakije doen de search. Jij bent de spin in het web tussen ons Search Center, opdrachtgever en kandidaat. Naast het adviseren van klanten en het werven van kandidaten bouw je jouw klanten ook verder uit. Spreekt deze veelzijdigheid je aan? Lees dan gauw verder!

2009

Het begin

20

Collega’s wereldwijd

4

Kantoren

Recruitment Tech

In 2009 waren wij de eerste met een search center en wij innoveren door. Geen idee is ons te gek zolang onze klanten maar optimaal voorzien worden


Vacature landing pagina’s


‘Werken bij’ sites


Recruitment Data Platform


Doelgroep analyse en rapportages

Een aantal van onze klanten

Logos
Logos
Logos
Logos
Logos

Logos
Logos
Logos
Logos

Het team

qsxl
qsxl

Wat we graag in je zien

  • HBO denk- en werkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de recruitment industrie
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels
  • Uitblinken in communicatieve vaardigheden. Ook is het belangrijk dat je internationaal werken en veel in het Engels communiceren leuk vindt.
  • Affiniteit met technische profielen (IT, engineering)
  • Affiniteit met ontwikkelingen op het gebied van HR-tech
  • 32 – 40 uur beschikbaarheid per week

Wat wij je bieden

Marktconform salaris, laptop en telefoon.

Een kantoor dat van alle gemakken is voorzien, zoals een gunstige ligging, ruime parkeergelegenheid, lunchfaciliteiten en een eigen fitnessruimte in Enschede of Utrecht

Zelfstandige en dynamische rol, met volop mogelijkheden om te groeien.

Het sourcen wordt je uit handen genomen, jij plant, stuurt, screent, coördineert en communiceert.

Informele werkomgeving met de dynamiek van een start-up.

Regelmatig opdrachten van internationale klanten. En kandidaten van over de hele wereld werven voor Nederlandse bedrijven.

Over ons


Wij zijn QSXL, the Search Company. Sinds 2009 lopen wij voorop in de recruitment industrie. De internationale vraag naar bèta personeel neemt toe. Klassieke wervingsmethoden zijn niet meer toereikend en de markt vraagt om innovatie. QSXL is een strategische partner voor bedrijven die de ‘War on Talent’ willen winnen. Onze data gedreven oplossingen, slimme algoritmen en analyses geven onze klanten die voorsprong. Wij werken voor toonaangevende (internationale) opdrachtgevers zoals Coca Cola Enterprises, Nedap, Aegon, Plasticon, Sadafco, SuperB, en Steinhoff International. Ook verschijnen we regelmatig in de pers, zoals hier, hier en hier.

Lees meer over ons op www.qsxl.com

Neem contact op

We horen graag van je.


Sidney Hiele

+31 6 52 50 65 22 (mobiel)

+31 30 634 00 88 (kantoor)

hiele@qsxl.com