Quality Search XL
Na Kaapstad opent QSXL een kantoor in Twente!

The-Gallery-Kennispark-Twente

QSXL heeft afgelopen week een nieuwe vestiging geopend in The Gallery, onderdeel van het kennispark van de Universiteit Twente.

High Tech, Human Touch
Het adagium van de Universiteit Twente sluit naadloos aan bij de core business van QSXL: ‘Innovatieve search en recruitment technologieën aangevuld met de Human Touch van ervaren professionals’.

Ondernemende High Tech regio
Twente is een High Tech omgeving waarin het aantal nieuwe vacatures het afgelopen jaar met 72% gegroeid is tot 7.200. Ook voor 2018 wordt een explosieve groei van het aantal vacatures verwacht. Reden voor ons om dichter bij onze klanten te zitten om hen beter te kunnen adviseren rondom hun recruitment-strategie.

Nieuw in Regio Twente

De werkwijze en het innovatieve karakter van QSXL zijn nieuw in de regio. Zo beschikt QSXL over technieken en analisten die het mogelijk maken om het arbeidspotentieel per functie gedetailleerd in kaart te brengen. Op basis van deze data kunnen dan heel gericht gekwalificeerde kandidaten worden benaderd.
Voor deze benadering van kandidaten wordt gebruik gemaakt van speciaal ontworpen landingspagina’s die een aantrekkelijk beeld schetsen van het bedrijf en de vacante functies.

Geen Database; het Internet is de enige ‘real time database’
Ruim 70% van de kandidaten die van baan wisselen heeft al een baan, en zoekt alleen een baan die nog beter bij hem past. Een klassieke benadering via krant of social media werkt vaak niet meer. QSXL maakt gebruik van zelf ontwikkelde zoek algoritmen om de juiste doelgroep te vinden en te benaderen.

Searchen is een ‘beta’ vak

Het schrijven van de juiste zoek algoritmen kan alleen worden gedaan door specialisten. Onze goed opgeleide beta professionals hebben een jarenlange ervaring in het wereldwijd traceren van professionals. Onze recruiters interviewen de geselecteerde kandidaten, kennen de cultuur van onze klanten en zorgen dat uiteindelijk de beste kandidaat wordt geplaatst.

Meer informatie
QSXL is gevestigd in The Gallery, Hengelosestraat 500 in Enschede.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Hudepohl op 06 – 20 72 70 46 of via hudepohl@qsxl.com.