KPN Consulting
Technisch Sharepoint Consultant

Zoetermeer, Apeldoorn of Groningen

Jouw rol

Jij verdiept je in de business vraagstukken van onze klanten en zoekt met een multidisciplinair team naar de beste oplossingen in SharePoint. Je geeft gedegen technisch advies aan grote organisaties. Jouw advies is essentieel voor de implementatie van nieuwe applicaties of migraties van bestaande omgevingen. En we maken graag gebruik van jouw ruime ervaring op het gebied van het opzetten en inrichten van SharePoint omgevingen.

Bij KPN Consulting bedien je klanten in de markten zorg, onderwijs, lokale overheid, industrie en zakelijke dienstverlening. Je werkt projectmatig op uitdagende projecten waarin wij graag met de nieuwste technieken werken. Techniek is voor ons namelijk geen bijzaak, maar de kern van onze expertise. Je kan als consultant aan de slag vanuit één van onze kantoren in Zoetermeer, Apeldoorn of Groningen voor de klanten in die regio. Mocht je liever een vaste werkplek hebben, dan kan je ook als lid van een van de projectteams werken op het kantoor in Zoetermeer.

Jouw kwaliteiten

Samen met je collega’s de beste technische oplossingen voor de klant creëren die je vol overtuiging kunt presenteren. Je hebt:

  • Minimaal afgeronde MBO-opleiding (HBO werk- en denkniveau);
  • Minimaal 3 jaar ervaring als SharePoint Consultant;
  • Jouw certificering is op orde en actueel en je wilt dit ook bij blijven houden;
  • Je weet de risico’s, die nu eenmaal verbonden zijn met projecten waarbij je met de nieuwste technieken werkt, goed in te schatten en daarop te handelen;
  • Je bent in staat de klant goed te adviseren over de (on)mogelijkheden van Sharepoint;
  • In uitdagende projecten deel je jouw kennis gemakkelijk met collega’s en leer jij van hun expertise
3

Kantoren om vanuit te werken

35

Jaar het ICT-vakgebied scherp gehouden

1000

enthousiaste collega’s

Jouw enthousiaste Collega’s

  • Tom Roeleveld

Tom Roeleveld
Senior Consultant

  • Marco Rietveld

Marco Rietveld
Technisch SharePoint Consultant

  • Verhaad Jagroep

Verhaad Jagroep
Sharepoint Developer

Jouw carrièrekansen

Natuurlijk zijn een marktconform salaris, een leaseauto, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden inbegrepen als je bij KPN Consulting komt werken. Veel belangrijker vinden wij het echter om jou de kans te bieden je te ontwikkelen en verder te groeien, zodoende denken we met je mee in een persoonlijk ontwikkelplan en heb je bij ons goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Daarnaast bieden wij jou een carrière bij dé kennisleider in IT. Inventief in infrastructuren en opinieleider in leidende standaarden gaan bij ons namelijk hand in hand. Je werkt samen met ervaren en professionele collega’s op uitdagende opdrachten. Je vindt aansluiting bij collega’s rondom jouw expertise waarbij je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling.

Over KPN Consulting

KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze ruim 1000 professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Je ontvangt een goed salaris dat met jou meegroeit. Daarnaast hebben we een prima bonus- en pensioenregeling. Ook biedt KPN Consulting je flexibiliteit, bijvoorbeeld in de vorm van de mogelijkheid verlofdagen te kopen of verkopen.

Het nieuwe werken

KPN consulting helpt niet alleen bedrijven om het nieuwe werken te implementeren, maar hanteert dit zelf ook. Als je niet bij de klant aanwezig hoeft te zijn kan je gewoon vanaf huis werken. Parttime werken is ook mogelijk met een minimum van 32 uur per week. We hebben ook de tools om dit te faciliteren, waaronder TeamKPN, ons Enterprise social networking platform. Hiermee kunnen alle medewerkers geïnformeerd worden over gebeurtenissen en events, maar ook samenwerken, vragen stellen en kennis delen. Natuurlijk houden we wel graag persoonlijk contact met onder andere besprekingen en kennissessies

Opleidingen

We passen onze opleidingen continu aan zodat ze naadloos aansluiten bij de praktijk. Zo word je steeds beter in staat om onze klanten de juiste ICT-oplossingen te bieden. Naast vakgerichte opleidingen stimuleren we trainingen om te werken aan jezelf.

Personeelsvereniging

Iedere medewerker wordt automatisch (gratis) lid van de personeelsvereniging PvKPN. Deze organiseert door het jaar heen talloze activiteiten. Bovendien profiteren medewerkers met hun lidmaatschap van unieke voordelen, zoals kortingen voor sportscholen, pretparken en vakanties.

Interesse? Meer weten?
email or bel ons!

+31 30 63 40 0 88

vermeulen@qsxl.com
Zonnebaan 15, 3542 EA, Utrecht

Stuur ons een bericht

We helpen je graag verderThanks for reaching out! I’d love to hear more

Thanks for reaching out! This isn’t a good fit for me now, but let’s keep in touch.

Thanks for thinking of me, but I’m not looking for anything new at the moment