Klaverblad Verzekeringen
Senior software architect

Zoetermeer

Jouw uitdaging


Als senior software architect vindt je het gaaf om samen met het team te werken aan systeem keuzes die impact hebben op Klaverblad en al haar klanten. Je bouwt een nieuw verzekeringsadministratie systeem dat ongewoon goed is. Met dit toekomstgerichte systeem kunnen wij de consumenten, assurantieadviseurs en onze interne gebruikers optimaal bedienen. Naast deze mooie uitdaging vindt je het ook leuk om de teamleden te coachen, inspireren en te begeleiden.

Bij Klaverblad werken wij Agile, in teams die elk een functioneel gebied bestrijken. Jij helpt om de oplossingen van die teams op elkaar af te stemmen en er voor te zorgen dat we naar een consistent, schaalbaar, uitbreidbaar, veilig en onderhoudbaar geheel toewerken.

450

Collega’s

8.1

Klanten geven ons gemiddeld een

54

teamleden

Jouw profiel


Je hebt een stevige achtergrond als Java-ontwikkelaar en hebt kennis van moderne softwarearchitecturen en -concepten zoals microservices NoSQL databases en Continous Delivery. Als architect kan je jouw keuzes helder beargumenteren en anderen motiveren, daarnaast sta je open voor input vanuit anderen. Ook ben je in staat om, waar nodig, software te ontwikkelen en te analyseren. Je kent de theoretische architectuurmodellen zoals TOGAF en snapt dat de kracht zit in de vertaling van de architectuur naar pratische keuzes waar ontwikkelaars iets mee kunnen.

Jouw collega’s

Charles

Charles
Specialist Technische Infrastructuur

Er heerst hier geen afrekencultuur en ook geen vergadercultuur of bureaucratie. No-nonsense, zo kun je Klaverblad het beste omschrijven.

Jan

Jan
Hoofd IT

Met een fijn team werken we aan complexe software die gewone mensen helpt met echte problemen.

Erwin

Erwin
Analist / ontwerper

We leren van elkaar, en er is veel ruimte voor ontwikkeling.

Wat wij zoeken in onze nieuwe medewerker

8 jaar of meer werkervaring als JAVA developer

weet mensen te overtuigen en te motiveren

Als senior software architect die we zoeken, beschik je over:

  • een HBO/WO opleiding in informatica of een andere exacte richting.
  • 8 of meer jaar ervaring als Java-ontwikkelaar.
  • ervaring in een Agile/SCRUM-omgeving.
  • Ervaring als softwarearchitect ervaring met complexe designpatterns.
  • Overtuigingskracht om ontwikkelaars meenemen en overtuigen in de te maken keuzes.

Je bent diplomatiek en hebt oog voor belangen en drijfveren van zowel mensen als van de organisatie.

Klaverblad Verzekeringen


Ons verhaal begint in 1850. Verzekeringen waren er toen nog nauwelijks. Als je huis afbrandde, dan was je alles kwijt. Daarom begon notaris Montijn in Oudewater de Nederlandsche Brandwaarborgmaatschappij voor roerende goederen van enkel Landbouwers en Veehouders onderling.

In de loop der jaren ging Montijn samenwerken met drie andere maatschappijen. Als logo kozen ze een klavertjevier. Hieruit is de naam Klaverblad Verzekeringen ontstaan. Klaverblad is een middelgrote verzekeraar. We zijn volledig zelfstandig en dat willen we ook blijven. De belangen van onze klanten staan nu, maar ook in de toekomst, altijd op de eerste plaats.

Wij bieden

Klaverblad is een gezond, stabiel bedrijf met een prettige, informele werksfeer. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

Inspirerende werkplek

dienstverband voor een jaar, met de intentie tot een vaste aanstelling

mogelijkheid om te sparen voor extra vakantiedagen

Ruime financiële tegemoetkoming voor woonlasten en verzekeringen

Gratis lunch

Twee keer per jaar een extra maandsalaris

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als in hun vak. Dit stimuleren we met een aantrekkelijke studieregeling.

Neem contact op

We horen graag van je.


Jordi Tan (Recruiter)

+31 30 634 00 88

Softwarearchitect@klaverblad.nl