In Person

Online Marketeer

Enschede, Nederland.

De functie

Het merk In Person heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling meegemaakt en is nog steeds groeiende. Online zijn we al heel zichtbaar, maar onze ambities reiken verder. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde en ambitieuze Online Marketeer die het merk In Person online laat groeien. Met jouw visie, energie, ervaring (liefst binnen E-commerce) en innovatiedrang bouw jij aan een integrale online strategie en maak je hem waar.

Online richt jij je op het volledige online spectrum: van websites, social media, online databases tot aan de koppeling van interne en externe data naar nieuwe inzichten. Met een ijzersterk DNA, strategische focus op marketing & merk en een snelle organisatiegroei als basis zijn alle voorwaarden voor jou aanwezig om online invloedrijk te zijn.

Online strategie
Ontwikkeling, presentatie en uitvoering

Je ontwikkelt een integrale online strategie en voert deze uit. Ook coördineer en begeleid je online campagnes. Volledige verantwoordelijkheid & vrijheid om, samen met de Marketing Manager en de CEO, de online campagnes verder uit te bouwen.

Conversie & vindbaarheid
Websites, media kanalen en campagnes

Je optimaliseert de huidige websites en mediakanalen zowel op merkbeleving als op content en conversie. Je richt nieuwe online kanalen in vanuit doelgroepen, klantproposities en customer journey. Je optimaliseert tevens onze online vindbaarheid en monitort de performance van campagnes en verbetert en rapporteert resultaten

Merkwaardige Customer Journeys
Omni channel merkbeleving

Customer journeys ontwikkelen en uitvoeren, met het merk, data en insights sturen op merkbeleving en conversie

Innovatief concept
B2B / B2C

Je ontwikkelt vanuit ervaring en visie, innovatieve concepten. Focus op zowel B2B als B2C. Vanuit vooroplopende branches en marktontwikkelingen weet je waarde toe te voegen aan onze dienstverlening. Een nieuwe “Mijn omgeving”, zowel B2B als B2C, is daarin een belangrijke pijler.

20.000

Flexibele medewerkers

42

Locaties in Nederland en in het buitenland

20

Procent jaarlijkse omzetgroei

Jouw collega’s

  • Rick Schrijver

Rick Schrijver
Marketing Manager

  • Jim Kok

Jim Kok
Marketing & Communications

  • Herman Kok

Corrie Weijers
Marketing & Communications

Over In Person

We zijn niet zomaar een uitzendbureau. Met flexibele oplossingen helpt In Person organisaties om te groeien. Dat doen we voor grote, internationale merken als PostNL, DHL, Apollo Vredestein en Timberland, maar ook voor regionale en lokale merken. Jaarlijks werken we met ruim 20.000 flexibele medewerkers aan de ambities van onze klanten. Met resultaat.

In Person helpt klanten om de beste te zijn. Dat bereiken we niet alleen door de goede mensen op het goede moment in te zetten. We zijn ook business partner van onze klanten: we doorgronden organisatie en cultuur, nemen processen over, zijn 7/7 bereikbaar en zetten altijd die extra stap. Om de ambities van onze klanten te realiseren hebben wij maar één opdracht: getting the job done.

Als werkgever zien we onze werknemers en uitzendkrachten als mensen en niet als nummers. Dat maakt In Person niet alleen een schitterende club om voor te werken, het heeft er o.a. voor gezorgd dat we dit jaar voor de tweede keer op rij genomineerd zijn voor de Beste Werkgever Award (Effectory & Intermediair). In Person behoorde in 2014 bovendien tot de 30 beste groeiers van Nederland (op basis van visie, strategie en groei in omzet: +20% per jaar).

Een kijkje in ons inspirerend kantoor

Wat wij van jou willen

– Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.
– Je hebt minimaal 3 jaar relevante online ervaring, bij voorkeur in E- commerce.
– Je hebt kennis en ervaring van, SEO, Adwords (SEA & Analytics) en kent vanzelfsprekend alle nieuwe online en marketingtrends.
– Als Online Marketeer heb je continue oog voor verbetering in conversie en merkbeleving. Je inspireert anderen en weet jouw kennis te vertalen richting collega’s.
– Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Wat wij je bieden

Fulltime job
Vrijheid & verantwoordelijkheid

Je hebt de mogelijkheid om jouw visie, ambities en ideeën uit te voeren. Ook is het mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Samenwerking
Een hecht & innovatief marketingteam

Samen met je ambitieuze collega’s laat jij In Person online groeien als nooit tevoren.

Prachtig kantoor in Enschede
Afspiegeling van onze bedrijfsmentaliteit

Volop ruimte, kleur en leven. Iedereen moet zich thuis voelen en de omgeving als inspirerend ervaren.

Benefits
Arbeidsvoorwaarden die bij je passen

In Person biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Meer weten?
email of bel ons!

+31 30 63 40 0 88

vanrinsum@qsxl.com
Zonnebaan 15, 3542 EA Utrecht

Get In Touch
Contact Us

We would like to hear from you.