Quality Search XL
QSXL guest speaker at HR Tech Event

HR tech

Hoe gaat de wereld er in 2050 uit zien? Of in 2025? Of zelfs volgend jaar? Is de wereld overgenomen door robots, of valt het allemaal reuze mee? Op het HR Tech event zet je de eerste stapjes op een futuristische werkvloer. Get ready, get set, get Tech!

Wat kun je verwachten?
Op 20 juni gaan we back to the future. Op de markt vind je verschillende standjes die de meest geavanceerde apps, software en andere technologische oplossingen voor HR showen. Het blijft niet bij kijken, nee, je gaat de toekomst testen! Zit achter de knoppen en begeef je in een de wereld van vitaliteitstechnologieën, virtual reality en Big Data. Welke apps kun je inzetten op de werkvloer? Met welke technologie kun je jouw productiviteit verhogen? Terwijl je een glimp van de toekomst krijgt, kun je luisteren naar inspirerende sprekers. Je beleeft, ervaart en hoort de toekomst.

Maar waarom eigenlijk?
De toekomst van HR kan niet zonder technologie. Denk daarbij aan neutrale selectieprocedures, Data Analytics, betere communicatiemiddelen en verbinding dankzij specifieke software. De mogelijkheden zijn eindeloos. De nieuwste technologie stelt HR-professionals, recruiters, coaches en iedereen in het vakgebied juist in staat nog beter, sneller en wendbaarder te worden. En hoe we dat gaan doen? Dát gaan we laten zien op dit event!

Lees nu alles over HR & tech in het online magazine! Bekijk onder andere wie de standhouders zijn, en welke workshops er te volgen zijn.