HOOGWEGT

Export Managers

Arnhem

Hoogwegt Group

Founded in the Netherlands in 1965, Hoogwegt Group has grown to become the world’s largest independent supplier of dairy products and ingredients, active in over 130 countries. Thanks to our global network, 50 years of experience and a team of more than 400 commercial, technical and logistics experts, we can add vision and value to your business by providing high quality products, real-time market intelligence, smart logistics services and tailor-made risk management solutions.

Colleagues

Gert Jan Willemse

Gert Jan Willemse
Commercial Director

Lees verder

Ons commerciële team bestaat uit een twintigtal zelf startende teamspelers met een HBO of een universitaire opleiding op zak. Ieder van ons onderhoudt zelfstandig en op eigen wijze contact met zijn/haar klanten en leveranciers in Europa of juist ver daarbuiten. Naast telefonisch en mail contact bezoeken wij onze relaties meerdere keren per jaar. Wij vinden het belangrijk om te begrijpen wat hen beweegt en waar hun uitdagingen liggen; Hoogwegt moet voor hen een serieuze solution provider vormen. Je moet in staat zijn en er tevens plezier in scheppen om een goede relatie op te bouwen. De dynamiek van de internationale zuivelmarkt biedt de kansen om onze rol als handelsonderneming in te vullen. De fluctuaties in vraag en aanbod van zuivelingrediënten worden door de Hoogwegt bedrijven dagelijks opgevangen en resulteren in grote stromen melk en wei- poeder en boter rond de wereld waar wij voor verantwoordelijk zijn. Naast fysieke handel en export zijn wij ook zeer actief in de goederentermijnmarkten op verschillende beurzen in Europa, de VS en Nieuw Zeeland. Het aangaan, absorberen en hedgen van prijsrisico middels futures en opties is onderdeel van ons verdienmodel. Het commodity-spel wordt door Hoogwegt op het hoogste niveau bedreven. Doe je mee?

Patrick van Leuven

Patrick van Leuven
Managing Director

Lees verder

Kenmerkend voor de Hoogwegt Group is dat wij een zeer pragmatische entrepreneurial organisatie zijn. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid, zowel in omzet als in mensen. De pragmatiek, flexibiliteit en zelfstandigheid proberen we nadrukkelijk te behouden. Met de groei van de organisatie zijn procedures onvermijdelijk. Echter, alles wordt er aan gedaan om een corporate cultuur te vermijden. Op elk niveau binnen de organisatie is het belangrijk dat mensen voldoende zelfstandig kunnen werken. Oplossingsgerichtheid, initiatief en creativiteit worden gestimuleerd. Zelfredzaamheid is belangrijk. Ondernemerschap is door de hele organisatie merkbaar. Management is toegankelijk en er zijn geen ivoren torens of vele lagen. Met een gezamenlijke bonusstructuur wordt er als team naar het resultaat gewerkt. Het voelt als kleine familieonderneming, maar ondertussen zijn we wel wereldspeler van formaat, marktleider met een omzet van een paar miljard. Deze combi maakt het een mooi bedrijf om bij te werken.

Freek-Jan van der Puijl

Freek-Jan van der Puijl
Managing Director

Lees verder

Bijzonder aan Hoogwegt is dat het een no-nonsens organisatie is met een enorme drive bij mensen om optimaal te presteren voor onze relaties (klanten, leveranciers maar ook collega’s). Het maakt niet uit of dat kleine, middelgrote of grote ondernemingen zijn. We bewegen ons en willen presteren op Champignons League niveau; we zijn weliswaar niet bekend bij consumenten maar in de industrie zijn we bij producenten, klanten en overheidsinstanties bekend als een betrouwbare organisatie (afspraak is afspraak). Wat we ook doen we doen het snel, integer, efficiënt, kundig, professioneel en met plezier. We houden van het directe contact; face-to-face gesprekken om te snappen wat de behoeften zijn en we streven ernaar met elkaar en met anderen oplossingen te realiseren. De bedrijfscultuur is informeel en het belangrijkste wat we hebben zijn de mensen (collegae) waarmee we op verantwoorde wijze zaken tot stand brengen en creatief problemen oplossen. Er is (en we verwachten) een hoge mate van inzet, betrokkenheid en commitment bij alles wat we doen. We zijn een Topbedrijf!

Peter ten Kate

Peter ten Kate
Managing Director

Lees verder

We zijn een agrarische handelsonderneming in zuivelproducten en wereldwijd actief met collega’s over de hele wereld. Ons werk bestaat uit “puzzelen” en constant kijken waar we vraag en aanbod op elkaar aan kunnen laten sluiten. Dit doen we met veel plezier en passie en door het vele reizen creëren we en onderhouden we ons netwerk waardoor diepe relaties ontstaan. We zijn meer dan een handelaar, we zijn een echte business partner die uiteraard een boterham wil verdienen, maar dit weet te doen door al meer dan 50 jaar zuiver en ethisch te ondernemen. Onderscheidend voor Hoogwegt is dat iedereen in de organisatie, over alle disciplines heen, het verschil kan maken en daadwerkelijk bijdraagt in het uiteindelijke succes van de onderneming. We groeien, zijn gezond en zien nog veel ruimte voor groei. Ons werk doen we met passie.

Export Manager Hoogwegt International

Afrika. Is dat internationaal en uitdagend genoeg voor je? Een commerciële functie met het meest fascinerende continent als achterland. Veel reizen, zaken doen en groeimogelijkheden. Zie jij in Afrika jouw kans? Hoogwegt International helpt je graag met je volgende stap.

READ MORE

Export Manager Hoogwegt Cheese

Veel reizen, omgaan met andere culturen, snel denken en risico’s durven nemen. Een sterk bedrijf achter je met veel variatie en volop kans op groei. Is dat iets voor jou? Hoogwegt Cheese helpt je graag met je volgende stap.

READ MORE

Export Manager Havero Hoogwegt

Als junior veel reizen. Deals maken. Al volop verantwoordelijkheid. Een informeel, professioneel bedrijf achter je dat net als jij internationaal wil groeien. Doe je mee? Havero Hoogwegt helpt je graag met je volgende stap.

READ MORE

ABOUT US

Hoogwegt Group is an independent global dairy supplier, active in all major dairy producing and consuming markets. We provide excellence across the board for the food industry, in terms of product quality, logistics services, market intelligence and risk management solutions.

Contact Us

We would like to hear from you.


Sidney Hiele

+31 6 52 50 65 22
hiele@hoogwegt.nl