ForFarmers
Accountmanager / Specialist Melkvee

Zuid-Nederland

JOUW UITDAGING


Wij zoeken een gedreven adviseur (met commerciële drive) met kennis van melkveehouderij (of diervoeders in het algemeen) voor een van Europa’s grootste voerbedrijven. ForFarmers is een internationaal groeiende onderneming die volop in beweging is.

Als Accountmanager / Specialist Melkvee weet jij haarscherp de behoeftes van een klant te analyseren en om te zetten naar concrete doelstellingen. Op basis daarvan geef je advies op technisch gebied en rendement en help je de klant het gewenste resultaat te realiseren. Eventuele problemen signaleer je tijdig en los je op. Uiteraard investeer je in een goede klantrelatie. Je beheert de grotere klanten in de regio, daarnaast werf je nieuwe klanten in je regio.

Om deze rol tot een succes te maken ben je initiatiefrijk en weet je mensen te overtuigen. Jouw dag is pas echt geslaagd als je je klanten weer een stapje verder brengt of een vraagstuk hebt opgelost. Ben jij daarnaast resultaat- en oplossingsgericht, voor zowel de klant als ForFarmers, dan zoeken wij jou!

25.000

klanten (boeren)

34

plants

2.2

miljard omzet

VERANTWOORDELIJKHEDEN


  • Je beheert grote accounts en werft nieuwe klanten.
  • Je bezoekt klanten, analyseert hun behoefte en zet dit om naar concrete doelstellingen. Door de inzet van de juiste producten en hulpmiddelen waarborg je het technisch resultaat bij klanten.
  • Je bewaakt de voortgang van lopende en nieuwe afspraken en grijpt tijdig in als er een probleem dreigt te ontstaan.
  • Je berekent rantsoenen en levert deze tijdig en voorzien van het juiste advies aan bij de klant.
  • Je stelt een actieplan op voor het netwerk rondom klanten.
  • Je signaleert marktontwikkelingen en commerciële mogelijkheden bij klanten en deelt deze kennis in je team.

COLLEGA’S AAN HET WOORD

Raymond Horsting

Raymond Horsting
Verkoopleider Melkvee, regio Zuid-Nederland

Lees verder

“Als je het over ForFarmers hebt, dan heb je het over ambitie! Een prachtig bedrijf waarin we als werknemers iedere dag bezig zijn om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Samen met mijn team en dealers staan wij elke dag voor geweldige uitdagingen. Denk hierbij aan de prestaties van de koeien, het management van het boerenbedrijf, het politieke klimaat en vooral samen met de veehouder een bedrijfsstrategie opzetten om de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken.

In Zuid-Nederland gaan wij voor groei! Groei in marktaandeel, aandeel “total feed” en groei van onze medewerkers. Met de Ruminant Academy werkt ForFarmers continu aan kennis en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Mede daardoor zijn wij een gewaardeerde sparringpartner voor onze klanten.

Om deze groei door te kunnen zetten hebben wij jou nodig. Ben jij ambitieus? Technisch maar ook zeker in het bezit van een commerciële drive? Heb jij de ambitie om op korte termijn door te groeien en jezelf verder uit te dagen? Neem dan contact met ons op, ik ga graag met jou aan de slag!”

Jos Uytdewilligen

Jos Uytdewilligen
Senior Specialist Melkvee

Lees verder

"Ik begeleid vooral grotere melkveebedrijven in de gehele provincie Zeeland, de Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant. Deze ondernemers hebben door de omvang van hun bedrijf vaak te maken met specifieke vraagstukken op het gebied van voer en management. Ik zie mezelf daarnaast ook als sparringpartner van de ondernemer, en adviseer bij strategische keuzes die melkveehouders maken. Bijvoorbeeld bij uitbreidingsplannen voor het melkveebedrijf of het starten van een nevenactiviteit.

Kennis is alles in ons vak, daar ligt onze meerwaarde voor de klant. ForFarmers ondersteunt ons hier goed in. Er is een Ruminant Academy opgezet waar we trainingen volgen en er is een databank met allerlei technische informatie. Verder werk ik veel samen met collega’s met andere specialismen, om zo mijn klanten nog gerichter te kunnen adviseren.

Als specialist en sparringpartner voor de veehouder ben je continu zoekend naar de best passende oplossing. Juist de verdieping maakt dit vak interessant en uitdagend. Je werkt met veehouders die passie voor hun vak hebben. En wat is er nou mooier dan samen de doelen te bepalen en een plan van aanpak op te zetten en dan later te constateren dat ze ook werkelijk behaald zijn.”

Pierre van Oort

Pierre van Oort
Technisch Specialist Melkvee

Lees verder

“De technisch specialisten vormen een belangrijke kennisbron voor de melkveespecialisten en accountmanagers. Ik ben bijna 25 jaar actief bij ForFarmers, begon als dealer, later als melkveespecialist en de laatste acht jaar ben ik technisch specialist. In deze rol ben ik helemaal op mijn plek. Het feit dat ik na een afwezigheid van 2,5 jaar weer terug ben gekomen, bewijst dat. Naast mijn werk bij ForFarmers heb ik zelf ook een melkveebedrijf.

Mijn takenpakket is erg gevarieerd. Naast klantenbegeleiding ben ik verantwoordelijk voor kennisoverdracht. Ik ondersteun een team van 15 melkveespecialisten en accountmanagers op technisch gebied, geef trainingen en leid nieuwe medewerkers op. Behalve met de melkveespecialisten, heb ik veel contact met het Nutritie- en Innovatiecentrum van ForFarmers over de nieuwste voerconcepten en adviezen. En samen met de marketing manager werk ik aan voer- en adviesprogramma’s, zoals ons rantsoenberekeningsprogramma. Verder geef ik presentaties aan boeren tijdens studieavonden.

Vooral de combinatie van werken met mensen, de onvoorspelbaarheid van de natuur en het dier en de commerciële inslag, is wat me in dit vak erg aanspreekt. Kortom, ik heb een erg leuke en afwisselende baan bij een mooi en ambitieus bedrijf.”

Ruud Mulders

Ruud Mulders
mede-eigenaar van ForFarmers-dealer Mulders Mengvoeder

Lees verder

“Als zelfstandig dealer van ForFarmers beschik ik over de kennis en het netwerk van het internationale ForFarmers. Door ons partnerschap lopen we samen voorop in kennis en innovatie in de veehouderij en kunnen we maximaal rendement realiseren voor onze afnemers. Om onze groei-ambities te realiseren, willen we ons team versterken met een melkveespecialist en een ervaren accountmanager. Je komt te werken bij Mulders Oudenbosch, een dealerbedrijf dat actief is in vooral West-Brabant en Zeeland. Onze kernactiviteit is de verkoop - inclusief advisering over het gebruik - van voeders voor rundvee en alle handelsartikelen, zoals kunstmest en zaaizaad voor mais- en weidebouw.

Daarnaast leveren wij vanuit onze zusteronderneming FarmSupport BV allerlei adviesdiensten op het gebied van o.a. mestplannen, BEX, Kringloop en strategisch advies. Ons kantoor staat in Oudenbosch, waar ook de winkel “Animal World by Mulders” is gevestigd. Ons team bestaat uit circa 30 gedreven mensen, werkzaam in binnen- en buitendienst en distributie. Ik verwelkom je graag binnen ons team.”

FUNCTIE-EISEN


  • HBO/wo opleiding, bij voorkeur in een agrarische en/of technische richting.
  • Bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van de regio en de relevante netwerken binnen deze regio.
  • Kennis van diervoeding en van de factoren die van invloed zijn op de dierprestatie.

MELK€FFICIENT


ForFarmers staat dichtbij de melkveehouders en ondersteunt en adviseert waar nodig. Met Melk€fficiënt kunnen melkveehouders in één oogopslag zien wat het effect is van verschillende maatregelen op de voerwinst. Deze praktische aanpak ondersteunt melkveehouders direct bij het maken van keuzes en het realiseren van doelstellingen.

ARBEIDSVOORWAARDEN


ForFarmers biedt een goede werksfeer en veel vrijheid. Werken bij ForFarmers betekent werken bij een internationaal groeiende onderneming die volop in beweging is. Dit betekent uitdaging, een informele werksfeer en ruimte voor snelle (persoonlijke) groei. Ook het doorgroeien naar zelfstandig ondernemer (dealeropvolging) behoort tot de mogelijkheden.

ForFarmers biedt uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid secundair pakket met o.a. 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen, eindejaarsuitkering, uiteraard een laptop, iPad en iPhone, flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken.

OVER FORFARMERS


ForFarmers is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.

Europese nr. 1 in Total Feed-oplossingen

Total Feed-volume 9,6 miljoen ton

2017 omzet: € 2,2 miljard

Meer dan 25.000 klanten

Acht acquisities afgerond sinds 2013

Circa 2.300 medewerkers

Sinds 2016 genoteerd aan Euronext Amsterdam

Opgericht in 1896 als coöperatie

Gevestigd in Nederland (hoofdkantoor), Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Polen*
* Na goedkeuring van autoriteiten voor de overname

Neem contact op

We horen graag van je.


Bas Hudepohl

+31 620 727 046

forfarmers@qsxl.com