Dubois & Co
Ervaren Assistent Accountant

Amsterdam

Jouw uitdaging


Ben jij de assistent accountant met enige jaren werkervaring en toe aan 'the next step'? Wij ondersteunen jou bij deze ontwikkeling en bieden jou volop mogelijkheden om de beste versie van jezelf te worden. Wij zijn op zoek naar de assistent accountant die het leuk vindt om samen met de vennoot en andere collega's korte, complexe controle-opdrachten uit te voeren bij een diversiteit aan maatschappelijke klanten. Denk hierbij aan het Concertgebouw orkest, goede doelen en onderwijs- en kennisinstellingen.

40

Ambitieuze collega’s

1977

Sinds onze oprichting een begrip in de non-profit wereld

36

Uur per jaar krijg je om jezelf maatschappelijk in te zetten

Jouw verantwoordelijkheid


Als ervaren assistent accountant behandel je zelfstandige controleopdrachten, krijg je binnen de grotere controles verantwoordelijkheid voor de complexere posten en geef je leiding aan junior assistenten. Je stelt in voorkomende gevallen de werkplanning op en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden. Je bent een aanspreekpunt voor de klant en krijgt een rol bij de afwikkeling van de controle.

Al met al een zeer uitdagende baan op een bijzondere locatie in centrum van Amsterdam.

Collega'sJouw profiel

Voldoe jij aan de volgende eisen? Dan komen wij graag met je in gesprek


Opleiding

Je hebt een opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie op bachelor of masterniveau

Kennis

Je hebt ervaring met het doen van controles en bij voorkeur ook ervaring met non-profit organisaties (RJ 640 & RJ 650)

Non-profit sector

Je hebt affiniteit met de non-profit sector.

Werk ervaringsjaren

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring

Teamwork

Je vindt het prettig om samen met je collega’s de klant zo goed mogelijk te helpen

Organisatie

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij Dubois & Co. combineren wij maatschappelijke betrokkenheid met een scherp oog voor cijfers. Wij zoeken collega’s die de maatschappij een warm hart toedragen en plezier in het werk het allerbelangrijkst vinden. Wist je dat je hier 36 uur per jaar krijgt om je in te zetten voor de maatschappij?
Bij ons tref je een team van professionals die hun vak serieus nemen en kwaliteit leveren. Bij ons zijn collegialiteit en medezeggenschap vanzelfsprekend en de collega’s kennen elkaar allemaal. Je bent van harte welkom om eens langs te komen op ons prachtige kantoor in Amsterdam Oud-Zuid.

Teams en collega’s

Wat het leukste is aan het werken bij Dubois zijn de collega’s. Wij hebben hart voor elkaar en helpen elkaar waar mogelijk en nodig. De groep is erg divers en bestaat uit jong en oud, een mix van culturele achtergronden en mannen en vrouwen. Neem een kijkje bij ‘Onze mensen’. Wij zijn met elkaar één team dat elkaar regelmatig treft voor een borrel of een uitje.

Uitdagende controles bij mooie klanten

Onze kerntaak is de controle van jaarrekeningen en wij doen dan ook voornamelijk controle-opdrachten bij een diversiteit aan klanten. Wij kennen een uitdagende klantenportefeuille van maatschappelijke organisaties en ondernemingen. Dubois & Co. slaagt erin haar missie waar te maken: ‘wij doen graag leuke opdrachten met leuke collega’s bij leuke klanten’. Continuïteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn ons primaire streven. Onze missie draagt bij aan een sfeer en cultuur waarbij betrokkenheid, collegialiteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Het gaat bij ons vooral om de mens.

Eigen verantwoordelijkheid en medezeggenschap

De medewerkers vormen Dubois & Co, en er is een hoge mate van betrokkenheid bij het beleid. Deze betrokkenheid bestaat uit instemmingsrecht bij belangrijke beslissingen voor iedere medewerker in onze kantoorvergaderingen. De inspraak op organisatieniveau komt tot stand in de medezeggenschapsraad die bij ons ruimere bevoegdheden kent. Naast inspraak in het beleid wordt betrokkenheid bij het dagelijks werk gestimuleerd en gewaardeerd. Wij nodigen onze collega’s uit mee te denken, mee te praten en regelmatig ook mee te beslissen.

Wat mag je van ons verwachten


Salaris

Wij bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens onze CAO

Ontwikkeling

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk en stimuleren je hier ook ruimschoots in

Maatschappelijke activiteiten

Gezien ons maatschappelijke karakter vinden wij het belangrijk om ook iets terug te doen voor de maatschappij. Hiervoor bieden wij jou de mogelijkheid om je 36 uur per jaar in te zetten voor een maatschappelijk project.

Neem contact op

We horen graag van je.


Sidney Hiele

+31 6 52 50 65 22

hiele@qsxl.com