BDO
Accountants

Nederland

De functie

BDO is op zoek naar junior en senior accountants in de expertisegebieden Audit & Assurance en Accountancy & Bedrijfsadvies (MKB) voor diverse vestigingen in Nederland. De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder meer uit zelfstandige werkzaamheden verrichten ten behoeve van financiële administraties en bij klanten de administraties bijwerken.

Je fungeert als aanspreekpunt van de klant, je stelt concept rapporten op en spart met je leidinggevende over de administratieve organisatie bij de klant. Je maakt gebruik van diverse online toepassingen. Ook volg je de laatste technologische ontwikkelingen in het vakgebied. Als senior voer je ook controlewerkzaamheden uit en begeleidt je de junioren in hun werk.

Persoonlijke sfeer
Team

Samen met je team zet je het best mogelijke resultaat neer.

Dienstverlening
Diverse takken van sport

Audit & Assurance, Accountancy & Bedrijfsadvies, Belastingadvies en Consultancy.

Een wereldwijd merk
Het vijfde accountancy- en adviesnetwerk wereldwijd

Maak deel uit van een Global Brand.

Talentmanagement
BDO Academie

Ontwikkeling en persoonlijke groei voor iedere fase in je carrière.

56000

collega's wereldwijd

1300

vestigingen

144

landen

Jouw collega’s aan het woord

Over BDO
Omdat mensen tellen

BDO is het vijfde accountancy- en adviesnetwerk wereldwijd. De dienstverlening van BDO is onderverdeeld in vier takken van sport, door ons Lines of Service genoemd: Audit & Assurance, Accountancy & Bedrijfsadvies (MKB), Belastingadvies en Consultancy. In onze dienstverlening draait het om mensen.

Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. Ruim 2100 BDO’ers in Nederland dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van de beste kwaliteit.

Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch. Wij zetten onze expertise in, waar en wanneer onze klanten dit nodig hebben, nationaal en internationaal. Als werkgever bieden we je professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden.

We willen voor onze medewerkers de ruimte creëren om hun eigen passie te vinden en hun talenten te ontdekken, te ontwikkelingen en vervolgens optimaal te benutten. Daarmee willen we jou als starter of ervaren professional aan ons binden.

BDO xclusief event

Op persoonlijke uitnodiging van onze recruiters kwamen op 13 maart 2015 maar liefst 85 ambitieuze studenten uit het hele land bijeen voor een wel heel exclusief evenement; BDO Xclusief. In de bijzondere setting van het Spoorwegmuseum in Utrecht werden zij tijdens diverse workshops uitgedaagd meer van henzelf te laten zien en hun talenten te ontdekken en benutten. Dagvoorzitter cabaretier Sjaak Bral en journalist en ondernemer Jort Kelder wisten de genodigden met hun visie op klantrelatie en talentontwikkeling te prikkelen en te inspireren.

BDO Xclusief is een jaarlijks terugkerend exclusief evenement voor ambitieuze HBO/WO studenten Accountancy en WO studenten Fiscaal Recht/Fiscale Economie. In de strategie van BDO staan onze klanten en medewerkers centraal. Niet voor niets is onze slogan OMDAT MENSEN TELLEN. Met dit exclusieve evenement bieden we diverse workshops en sessies waarin onze strategie, ambities en kernwaarden zijn verweven. Kortom, BDO Xclusief is de ultieme manier om inhoudelijk nader kennis te maken met onze organisatie!

Jouw kenmerken

Afgestudeerd HBO studie Accountancy/Bedrijfseconomie.
Ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Teamspeler.
Gemotiveerd om verder te studeren.

Wat wij je bieden

Fulltime inzet
Op kantoor en bij de klant

In overleg is je inzet 32-40 uur per week.

Persoonlijke groei
Ontwikkeling en performance

Er wordt geïnvesteerd in je kennis en in het realiseren van je persoonlijke en professionele doelen.

Internationaal karakter
persoonlijke werksfeer

Ook al zijn we een Global Brand, de sfeer op onze kantoren is persoonlijk en collegiaal.

Mooie voorwaarden
Mooie voorwaarden

Marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Interesse? Meer weten?
email of bel ons!

030 320 00 37

nl.operations@mpiece.com
Kastanjelaan 3 3737 RA Groenekan, Utrecht

Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.