Schiphol Travel International
.NET Developer - Umbraco

World Trade Center Schiphol, Amsterdam

Jouw uitdaging


Schiphol Travel International is een zakenreisorganisatie met exclusieve dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening is hun digitale platform. Zakelijke gebruikers kunnen hier reizen boeken en uitgebreide informatie over hun reis ontvangen. Hun organisatie krijgt daarnaast een gedetailleerde rapportage van de zakelijke reizen en de bijbehorende kosten en besparingen. Aan de basis van dit platform ligt Umbraco. Jij helpt mee om het platform verder te ontwikkelen en waar nodig koppelingen te bouwen met (klant) databases. Je werkt in een klein gedreven IT team en krijgt zodoende dan ook direct veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Het platform


Schiphol Travel beschikt over een van de meest geavanceerde reportings in de markt middels de nieuwste hypermoderne Business Intelligence systems, geheel web-based.

Schiphol Travel bezit een eigen datawarehouse in Zwitserland waar de omzet van buitenlandse vestigingen van klanten geconsolideerd kan worden. Hierbij maken zij gebruik van Swiss Data Technologies voor hun Global Travel Management service. Dit stelt Schiphol Travel International in staat om maximaal gebruik te maken van lokale aanbieders, aanbiedingen en Smart Ticketing.

Cathryn Reece
Cathryn Reece
Cathryn Reece
Cathryn Reece

Schiphol Travel International

Schiphol Travel International is een zakenreisorganisatie die zich sinds 2000 richt op exclusieve dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. De onderneming behoort de laatste 3 jaar tot de snelst groeiende zakenreisketens op de Nederlandse markt. Aan de basis van het succes ligt een persoonlijke dienstverlening vanuit een platte organisatiestructuur.

De onderneming heeft 7 kantoren in Nederland en de UK waarvan de belangrijkste op de luchthavens van Schiphol en Heathrow. Op Schiphol zijn zij gehuisvest in het moderne World Trade Center.

Jouw collega’s

Daan Lenderink

Daan Lenderink
Director

Mark van Hanswijk

Mark van Hanswijk
Reporting Manager

Sabine Elderkamp

Sabine Elderkamp
Account Manager

Wij vragen

  • Minimaal 4 jaar ervaring als ontwikkelaar en in staat zijn om zelfstandig te werken
  • Ervaring met Umbraco heeft sterk de voorkeur
  • Gerelateerde API
  • ASP.NET, (T-)SQL, C# en VB.NET (Visual Basic), HTML(5), XML, CSS2, CSS3, Javascript, jquery en Ajax

Wij bieden

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

Een enthousiast team met een platte organisatiestructuur

Een modern kantoor in het World Trade Center Schiphol

Goede bereikbaarheid per OV of auto met ruime parkeergelegenheid

Contact Us

We would like to hear from you.


Mike Vermeulen

+31 30 634 00 88

vermeulen@qsxl.com

Zonnebaan 15, 3542 EA Utrecht