MSD
Maintenance Technician

Boxmeer, Nederland

Jouw uitdagingen

Een van de doelstellingen van het Biosciences Center in Boxmeer is het verhogen van de productiecapaciteit van veterinaire vaccins en gelijktijdig blijven voldoen aan de strengste kwaliteits- en milieueisen. Door deze hoge verwachtingen en doelen in de strategie van MSD Animal Health, moet het onderhoudsteam uitgebreid worden. Als onderhoudstechnicus voer je correctief (bij storingen) en preventief onderhoud en inspectie van productie apparatuur op je afdeling. Jouw werkzaamheden moeten de workflow van alle onderdelen van MSD garanderen. Het is een geweldige kans om een deel uit te maken van MSD Animal Health in Boxmeer. Boxmeer is de grootste locatie van MSD wereldwijd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je voert correctief, preventief en inspectie onderhoud uit aan productie apparatuur binnen je afdeling;
 • Je maakt aanpassingen in de apparatuur via de wijzigingsprocedures;
 • Je geeft advies met betrekking tot onderhoudsconcepten en je draagt bij aan structurele verbeteringen ter voorkoming van storingen en voert deze waar nodig uit;
 • Je levert ondersteuning in (technische) projecten;
 • Je coördineert & begeleidt werkzaamheden van derden en bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering, de veiligheid en het controleren van de werkzaamheden.
140

landen

4000

medewerkers in Nederland

1700

medewerkers in MSD Animal Health, Boxmeer

Jouw collega’s

 • Colette Stoffels


Colette Stoffels
Maintenance & Reliability Lead

De positie allround Maintenance Technician valt binnen de afdeling Maintenance & Reliability. Als Maintenance Technician verricht je alround technische werkzaamheden op de afdelingen van het IPT-Live op de locatie Boxmeer. De Technician rapporteert operationeel & hiërarchisch aan de Maintenance & Reliability Lead van het IPT-Live. Prioriteiten van werkzaamheden worden in overleg met de afdelingsleiding bepaald, en gestuurd via een onderhoudsinformatiesysteem.

Wij bieden

Opleidingen

Mensen met ambitie hebben alle kans om te groeien. Je krijgt bij MSD de kans om veel te leren, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Het volgen van opleidingen stimuleren we op actieve wijze.

Goede Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard ontvang je een goed salaris en ook onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen, waaronder 35 vrije dagen en 80% pensioenvergoeding.

Stabiele Diensten

Via een vooropgesteld rooster werk je meestal slechts 2 van de 9 weken in het weekend en is er een vroege en late dienst. De overige 6 weken werk je gewoon in dagdienst. Eenmaal per 8 weken heb je consignatiedienst.

Wat wij graag willen dat je hebt

 • MTS megatronica of vergelijkbaar verkregen door ervaring en/of cursussen; alternatief MTS werktuigbouwkunde met aanvullend elektro- en automatiseringsopleidingen op MBO niveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met technische werkzaamheden aan farmaceutische of andere fijngevoelige productie apparatuur.(WTB/Elektro/besturing);
 • Je houdt je bij uitvoer van werkzaamheden aan GMP en SHE regels inclusief de bijbehorende administratie in logboeken en het onderhoudsbeheerssysteem;
 • Een flexibele en proactieve instelling;
 • Je reistijd vanuit huis is maximaal 40 minuten (on-site);

Over MSD

MSD is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mens en dier. We streven naar een betere toegang tot de gezondheidszorg voor ieder mens en dier. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Onze ambitie? Om de beste gezondheidszorgorganisatie van de wereld te zijn, met baanbrekende innovatie en oplossingen voor een betere gezondheid.

Interesse? Meer weten??
email of bel ons!

+31 30 63 40 0 88

wojcik@qsxl.com
Zonnebaan 15, 3542 EA Utrecht

Get In Touch
Contact Us

We would like to hear from you.